Lady Gaga, concert exploziv în New York

Lady Gaga, concert exploziv în New York

Lady Gaga este vedeta concertului HBO difuzat duminică, de la ora 18.00, la doar două zile după încheierea celui mai mare turneu al ei.

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului. După ce primele două albume ale ei s-au vândut în mai mult de 15 milioane de exemplare, vedeta a decis săşi vândă şi cel mai mare turneu de până acum în forma unui documentar numit "Lady Gaga presents the Monster Ball Tour at Madison Square Garden".

Filmul a fost realizat în New York, în timpul celor două spectacole din februarie 2011 care au avut loc la Madison Square Garden, una dintre cele mai importante săli de concerte din Statele Unite.

Regizat de coregrafa videoclipului Alejandro Cea care a regizat spectacolul de pe HBO are o experienţă bogată când vine vorba de industria muzicală "Lady Gaga". Laurieann Gibson a realizat coregrafia unor videoclipuri deja celebre în industria muzicală internaţională ca "Alejandro", "Poker Face" sau "Paparazzi". În deschiderea concertului artistei au cântat cei de la Scissor Sisters.

În 2008, Lady Gaga lansa primul album, "Fame". Acesta a avut cinci melodii care au ajuns pe primul loc în Billboard şi a câştigat premiul pentru "Cel mai bun album Electro/Dance" la Grammy.

Al doilea Grammy a fost câştigat de melodia care a adus-o pe Lady Gaga în lumina reflectoarelor, "Poker Face". Succesul primului album a fost continuat cu "The fame monster", album ce include hituri ca "Bad Romance" şi "Telephone".

"The Monster Ball Tour" a început la doar patru zile după lansarea oficială a albumului, în noiembrie 2009, şi s-a încheiat după un an şi jumătate, pe 6 mai, cu spectacolul din Mexico City.

Ne puteți urmări și pe Google News