Lady Gaga s-a dezbrăcat în plină stradă! Dar pentru un scop nobil...

Lady Gaga s-a dezbrăcat în plină stradă! Dar pentru un scop nobil...

Lady Gaga a rămas pur şi simplu într-un sutien negru după gestul făcut în faţa restaurantului unde a luat cina cu iubitul ei.

Lady Gaga a rămas doar în sutien după ce şi-a dăruit  geaca din piele  unei femei misterioase. Totul s-a întâmplat la ieșirea din restaurantul unde a fost cu iubitul Michael Polansky.

Artista  a rămas în sutien după ce și-a scos geaca de piele și i-a dăruit-o unei femei care a apărut din senin în faţa restaurantului.

Cântăreața și iubitul ei au fost abordaţi de o  femeie misterioasă

Lady Gaga , al cărui nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a dezbrăcat pur şi simplu de haina din piele  în clipa când a fost abordată de  această femeie. Se presupune că ar fi  ori un fan înfocat sau cineva care are o situaţie materială precară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, purta o geacă de piele, cu un sutien sport negru  pe dedesubt, pantaloni negri mulaţi, ghete negre şi o geantă roșie  în timp ce părăsea un restaurant din Los Angeles alături de iubitul ei, Michael Polansky.

Iubitul cântăreţei era îmbrăcat extrem de lejer, abordând o ţinută sportivă compusă din pantaloni scurţi, tricou şi adidaşi...toate într-un ansamblu de griuri.

În imagini se poate vedea cum cei doi au păstrat măsurile de distanțare socială purtând şi măști pe față în timp ce părăseau restaurantul. După ce Lady Gaga și Michael s-au îndepărtat, femeia a plecat fericită în timp ce îşi punea haina din piele primită cadou de la artistă.

Gaga şi Michael sunt într-o relaţie care pare a fi foarte serioasă

La doar câteva luni după ce au început să se întâlnească a declarat că el este dragostea vieţii sale.

Într-un interviu acordat pentru Morning Joe, Gaga a spus: „ El este dragostea vieții mele".  Cântăreaţa a fost implicată în alte de două relaţii înainte de Michael, mai întâi cu Taylor Kinney în 2015 și apoi cu Christian Carino în 2018.

Gaga și Michael şi-au făcut publică relaţia de Revelion și apoi a devenit oficială pe Instagram. O sursă a spus recent despre noua ei relație: „Nu se aștepta să se implice atât de repede după ultima ei relație, dar a început să le spună prietenilor ei că este complet îndrăgostită de el. Prietenii ei nu au  mai văzut-o aşa de  fericit de ani de zile", notează The Sun.