Evenimentul Zilei > Actualitate > Lacrimi pentru un mare artist de muzică populară. Maria Ciobanu este măcinată de DURERE
Lacrimi pentru un mare artist de muzică populară.  Maria Ciobanu este măcinată de DURERE

Lacrimi pentru un mare artist de muzică populară. Maria Ciobanu este măcinată de DURERE

Peste câteva zile, pe data de 25 ianuarie, celebrul cântăreţ de muzică populară Ion Dolănescu ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Ion Dolănescu s-a stins din viață la 65 de ani din cauza unui stop cardio respirator în luna martie, în urmă cu 10 ani. Fiul cel mare, Ionuț Dolănescu, se va ocupa de organizarea parastasului pentru pomenirea celebrului artist.

Totul va avea loc pe data de 19 martie, la Cimitirul Belu. Din păcate,Ionuţ și mama sa, Maria Ciobanu, nu vor fi prezenți la pomană, întrucât statutul de rezident pe care îl deţine în SUA îl obligă să stea 6 luni pe an, potrivit b1.ro

În paralel cu evenimentul pregătit de Ionuț Dolănescu, fratele său mai mic, Dragoş Dolănescu, ajuns deputat în Costa Rica, vrea să organizeze cu o zi mai devreme un alt parastas.  

Ambele slujbe vor fi oficiate de duhovnicul lui Ion Dolănescu, Emil Cărămizaru, parohul bisericii Sf. Gheorghe Nou, de la kilometrul 0 al Capitalei, acolo unde vor avea loc cele două ceremonii.

Ionuţ şi Dragoş vor împărţi vin, colivă şi pachete cu mâncare de post, întrucât datele de 18 şi 19 martie se nimeresc chiar în postul Paştelui.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: