"Când am zis că m-a lucrat şi m-a vânat un fost stelist era vorba de Meme Stoica. El critica mereu echipa făcută de mine şi vorbea de realizările lui. M-am exprimat greşit, nu este vorba de un fost stelist", a spus Lăcătuş la Telesport.

Lăcătuş a adăugat că Stoica, actual preşedinte la Urziceni şi fost manager executiv în Ghencea, are obiceiul de a-şi asuma performanţele antrenorilor cu care a lucrat de-a lungul timpului.

"S-au dus vremurile când eu lucram cu MM Stoica la Galaţi. Şi acolo şi la Steaua el îşi aloca realizările altora", a completat legenda roş-albaştrilor.

Miercuri, 22 octombrie, imediat după demisia de la Steaua, Lăcătuş a declarat că a fost "lucrat" de un fost stelist şi că va anunţa numele acestuia "mai târziu". Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că a vorbit cu Lăcătuş şi acesta l-a asigurat că nu s-a referit la el. "Mi-a zis că nicio clipă nu s-a gândit la mine. Lăcă ştie despre cine e vorba. El trebuia să rămână la Steaua, să încerce să redreseze situaţia, cel puţin până în iarnă", a spus Piţurcă.