UPDATE Valentin Mircea şi-a şters postarea de pe Facebook.

Redăm integral mai jos postarea lui Valentin Mircea:

Vorba lui Lucian Mindruta, pe sub Arcul de Triumf ar fi trebuit să defileze și procurorii care apără țara de infractori, deoarece amenințarea principală nu este în prezent cea militară, ci faptul că există mulți lideri politici care par dispuși să facă orice pentru bani, inclusiv să deschidă porțile cetății. Am scris despre asta mai demult, în contextul demersurilor pe care industria tutunului le făcea, cu succes, mai ales la Parlament, pentru a își susține interesele, chiar dacă acestea erau profund imorale.
Aș adăuga, fără modestie, că și colegii mei de la Corpul de Control al Prim Ministrului ar fi meritat să se afle măcar pe la coada coloanei care a defilat, fiindcă și ei fac același demers, de apărare a societății de răufăcătorii din administrația publică și companiile de stat, fără prea mare apreciere și adesea pe salarii mai mici decât cei verificați. Din păcate aprecierea pentru categoriile menționate este slabă spre inexistentă și asta se vede cel mai bine în astfel de momente de sărbătoare. Paznicii față de răufăcătorii cu gulere albe și carnete de partid – cea mai mare amenințare actuală la adresa siguranței naționale – nu și-au găsit vreun loc în cadrul paradei care este menită să demonstreze și forța statului român în fața dușmanilor.

Astfel, consideraţi că la Ziua Naţională a României ar trebui să defileze şi procurorii pe sub Arcul de Triumf?

(function(e,t,o,s){var c,n,i;e.SMCX=e.SMCX||[],t.getElementById(s)||(c=t.getElementsByTagName(o),n=c[c.length-1],i=t.createElement(o),i.type=”text/javascript”,i.async=!0,i.id=s,i.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/5iOo_2F1wgsH969fbfUpvoXvCSOsUVHIrWNweB8u9OqLJXZdy2WM3PBWo_2BVWCzQmcP.js”].join(„”),n.parentNode.insertBefore(i,n))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey