La Rapid este iarăşi sămânţă de scandal

La Rapid este iarăşi sămânţă de scandal

După remiza cu Ceahlăul, fotbaliştii giuleşteni au fost luaţi în primire de suporteri, care le-au strigat să sunt mercernari şi le-au cerut să plece.

Echipa de fotbal Rapid n-a reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1, în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, disputată ieri, pe arena din Giuleşti, în etapa a 26-a a Ligii I.

Gruparea de la poalele Pietricicăi se poate lăuda că n-a pierdut în această primăvară niciun meci în Bucureşti, reuşind să învingă în Ghencea, 3-1 cu Steaua şi remizând (1-1) cu Dinamo şi cu Rapid.

Copos, îngăduitor cu Andone

Ne puteți urmări și pe Google News

Asta nu i-a scăpat însă pe jucători de furia fanilor, care i-au huiduit copios la finalul partidei, i-au numit „mercenari” şi le-au cerut să plece din Giuleşti.

Semieşecul de ieri i-a stricat ziua lui Ioan Andone, aflat la primul său meci în Giuleşti ca antrenor al Rapidului. Totuşi, „Fălcosul” s-a ferit să pună tunurile pe elevii săi.

„Jucătorii atât au putut în acest meci, nu-i pot acuza că n-au avut determinare. Am avut şi ghinion, plus că am unele dubii la golul anulat al lui Adrian Iordache. Avem însă şanse reale la Liga Europa. La ce campionat nebun avem, se poate întâmpla orice până la sfârşit. Următoarele patru jocuri sunt însă decisive pentru noi,” a declarat Andone, care, pe de altă parte, a trimis şi câteva „săgeţi” spre Timişoara, gruparea cu care giuleştenii se află în litigiu în cazul „Varga-Bălan”: „Timişorenii să nu uite cum i-au legitimat şi ei în trecut pe jucătorii aduşi de la Otopeni! Sunt supăraţi că Varga şi Bălan n-au ajuns la ei”.

George Copos este hotărât să meargă mai departe în scandalul cu LPF. Patronul din Giuleşti este decis să meargă la TAS, pentru a-şi căuta dreptatea în acest caz.

Totodată, omul de afaceri intenţionează să-l aducă la Bucureşti pe celebrul avocat Dupont, pentru a analiza situaţia iscată. Copos nu i-a găsit nicio vină antrenorului Ioan Andone pentru rezultatul jenant cu Ceahlăul.

„A făcut şi el ce a putut. Echipa nu este pregătită fizic. Dau milioane de euro salarii, dar jucătorii nu sunt pregătiţi”, a acuzat Copos, cu trimitere directă la Nae Manea, cel de la care Ioan Andone a preluat frâiele echipei.

La meciul de ieri, giuleştenii nu s-au putut baza pe fundaşul Marius Constantin, care a ajuns ieri la spital! „Marius a fost bine, ieri (n.r.- miercuri) s-a antrenat normal, dar noaptea nu a putut dormi din cauză că a avut un junghi intercostal. În aceste condiţii, am decis să-l ducem la spital”, a explicat antrenorul grupării de lângă Podul Grant.      

„Jucătorii atât au putut, nu-i pot acuza că n-au avut determinare. Am unele dubii la golul anulat al lui Adrian Iordache. Avem şanse la Liga Europa.“, IOAN ANDONE, antrenorul echipei Rapid

LIGA I 

RAPID - CEAHLĂUL 1-1  Marcatori: Răduţă (90+2)/ Cebotaru (75) 

RAPID: Bornescu 6, Săpunaru 6, R. Fernandes 5, Ad. Iordache 6, Bozovici 5, Helder 5 (87, Dobroiu), C. Lazăr 5, Grigorie 5, Herea 5 (72, Matici 5), Cesinha 5, I. Iordache 4 (60, Răduţă 6). Antrenor: Ioan Andone  CEAHLĂUL: Villadsen 6, Bărcăuan 5, Forminte 5, Viţelaru 5, Dumitraş 5(78, Al. Dragomir), Cebotaru 7, I. Bădescu 5 (46, V. Achim 5), Stevici 5, Vasilache 6, Ambourouet 4 (43, Jeremici 5), Mulisa 6. Antrenor: Zoran Filipovici  

Arbitri: G. Ionescu 6 - D. Iliescu 6, M. Nicoară 6

Stadion: „Giuleşti-Valentin Stănescu” - Bucureşti; Spectatori: 4.000