La lojele din Ghencea se m?nânc? ?aorma, pulpe de pui ?i caviar

La lojele din Ghencea se m?nânc? ?aorma, pulpe de pui ?i caviar

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a vorbit despre meniul cu care î?i trateaz? oaspe?ii la partidele din Ghencea: chateaubriand, caviar, pulpe de pui ?i ?aorma.

Conform cotidianului „Na?ional”, Ioan Niculae, patronul forma?iei Astra Giurgiu, a fost nemul?umit de tratamentul pe care l-a primit la jocul sus?inut de oamenii s?i în Ghencea. „Când a venit Becali la noi, l-am a?teptat cu mâncare, iar el m-a invitat într-o loj? din fundul terenului”, a spus Niculae. Gigi Becali a replicat ?i a spus c? meniul din Ghencea este irepro?abil. „Eu l-am invitat Ioan Niculae în loj?, dar el a preferat s? vad? meciul în tribun?. Când am jucat pe terenul Astrei, am fost servit cu o friptur? ?i câteva alune. În schimb, la Steaua, oaspe?ii primesc tot ce vor: chateaubriand, caviar, pulpe de pui ?i ?aorma”, a spus Becali conform sursei citate.

Ne puteți urmări și pe Google News