Tensiunea plutește în aer în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo a fost învinsă, pe teren propriu, de Concordia Chiajna (scor 0-1), în runda a 10-a a campionatului intern.

S-a cerut imperios demisia lui Andone

Reușita lui Marian Cristescu, venită în minutul 34, a fost suficentă pentru ca trupa lui Emil Săndoi să plece din „Groapă” cu toate cele trei puncte. Pentru suporterii dinamoviști, eșecul a fost picătura care a umplut paharul. Nemulțumiți de la începutul sezonului, susținătorii „roș-albilor” și-au ieșit din minți și i-au cerut demisia antrenoului Ioan Andone. În partea a doua a confruntării, pasele fără orizont ale dinamoviștilor au fost ironizate cu „oleuri”. „Fălcosul” a lămurit problema demisiei, la final: „Nu fanii mă dau afară pe mine, ci Ionuț Negoiță!”

„Mi-a creat numai probleme”

Finanțatorul „câinilor” a anunțat încă o dată că este dispus să renunțe la club, dacă se va găsi cineva interesat să-i ia locul. „Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare, sunt dispus și sunt hotărât să cedez acest club. Am făcut eforturi supraomenești, nu merită eforturile pe care le-am făcut. Mie mi-a creat numai probleme acest club, dar am făcut-o pentru că e clubul meu de suflet. Până voi găsi cumpărător, voi ține clubul la un anumit nivel, mă detașez și am încheiat problema”, a spus Negoiță la Digi Sport. Finanțatorul s-a plâns de atitudinea lipsită de respect a unor jucători, dar a făcut referire și la arbitrajul lui Alexandru Tudor, cel care a anulat un gol corect marcat de Vali Lazăr, în minutul 85.

„Pe lângă lipsa de respect a unor jucători, mă deranjează foarte tare și arbitrajele, văd delegări foarte dubioase. În ultimele cinci meciuri, s-au luat decizii împotriva noastră. Vom aborda în alt fel problema. Suntem prea eleganți”, a mai afirmat Negoiță.

Vasile Turcu dă târcoale haitei

Fost acționar al echipei Dinamo, Vasile Turcu și-a arătat disponibilitatea de a reinvesti în Ștefan cel Mare. El i-a luat apărarea lui Ioan Andone, despre care a spus că lucrează cu jucători lipsiți de valoare. „Nici Ando nu poate face minuni cu un asemenea lot. Sunt doar 5-6 jucători care merită să joace la Dinamo. Nu are lot. Negoiță a scos clubul din insolvență, dar la Dinamo trebuie să se investească mai mult. Eu o să am o discuție cu domnul Badea să vedem dacă dorește să revină, dar nu cred că vrea. Dacă găsim un grup de patru inși și fiecare să punem câte două milioane de euro e suficient”, a spus Turcu la Digi Sport.