Australianca, acum londoneză prin adopţie, vinde foarte bine şi în continuare şi dă bine pe scenă în postura sexy pe care a adoptat-o pentru promovarea noului album "Aphrodite", care va fi lansat la nivel mondial pe 6 iulie.

Primul single, "All The Lovers", este însoţit de un videoclip incitant în care ea este purtată pe braţe, fără efort, de o adevărată cohortă de bărbaţi provocatori. Artista mizează, de această dată, foarte mult pe erotism şi demonstrează că "All The Lovers"  poate fi adoptat cu uşurinţă drept imnul tuturor celor care se iubesc, indiferent de orientarea lor sexuală.

Succesul ei, mult efort

"Dacă un videoclip sexy pare cel mai uşor mod de a genera vânzări într-o lume muzicală în suferinţă, pentru Minogue nimic nu a fost uşor în carieră", scriu jurnaliştii de la Reuters.
Într-un interviu acordat publicaţiei citate, artista a spus că succesul l-a obţinut cu greutate. Ea mărturiseşte că, la cei 42 de ani ai săi, face eforturi mari pentru a-şi păstra imaginea senzuală cu care şi-a obişnuit fanii, mai ales că lupta împotriva cancerului, pe care a dus-o în 2005, i-a secat o mare parte din energie.

Noul album al lui Kylie a fost produs de Stuart Price, unul dintre cei mai curtaţi producători din lumea muzicii pop, devenit celebru în 2005, după ce şi-a pus semnătura pe albumul Madonnei, "Confessions on a Dancefloor".
Pliabil şi pe publicul american
"Aphrodite" cuprinde 12 piese, care combină acordurile dance cu acelea disco şi făra urmă de balade, aşa cum obişnuia în producţiile anterioare. Producătorii speră că vânzările vor reuşi să întărească şi mai mult brandul grupului EMI.
Criticile preliminare lansării oficiale a albumului au fost deosebit de favorabile. BBC a spus că "Aphrodite" denotă "magie pură marca Kylie", în timp ce The Telegraph l-a cotat cu cinci stele.
În afara succesului extraordinar înregistrat la nivel mondial cu "Can’t Get Your Out of My Head", în 2001, cântăreaţa nu a reuşi să captiveze publicul american la fel de mult cum s-a întâmplat cu acela din Europa sau Asia, dar, acum se apreciază că va reuşi să se impună şi în America, unde muzica pop este acum la mare căutare, fiind păstorită de Lady Gaga.
"Este tot muzică pop, dar are o temă mai euforică", explică Minogue pentru Reuters, adăugând că albumul reflectă sentimentele deosebite pe care le-a avut în timpul relaţiei cu modelul spaniol Andres Velencoso.