Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis, ultimul mesaj înainte de parlamentare: „Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii”
Klaus Iohannis, ultimul mesaj înainte de parlamentare: „Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii”

Klaus Iohannis, ultimul mesaj înainte de parlamentare: „Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii”

Cu doar două zile înainte de alegerile parlamentare, Klaus Iohannis le-a transmis românilor că România trebuie să se despartă definitiv de cei care au condus țara spre prăpastie.

Într-o declarație scurtă făcută la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă la vot duminică, 6 decembrie.

„Peste numai două zile suntem așteptați la urne pentru a decide direcția în care va evolua România în următorii patru ani. Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, la modul în care va arăta România mâine. Există reguli sanitare stricte, astfel încât riscul de infectare să fie redus la minimum.

Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive suplimentare de îngrijorare. Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne. Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii, odată cu vaccinurile. Mandatul pe care voi mi l-ați dat e de a construi România normală și sunt decis să-l duc la îndeplinire.

Urmează patru ani fără alte alegeri, avem o șansă istorică la o guvernare stabilă care să aplice acele reforme mereu amânate. Votul trebuie să conducă la o majoritate solidă, capabilă să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste. Pentru a intra într-o nouă etapă, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie Vă aștept pe toți la vot”, a declarat Klaus Iohannis.