Keira renunta la inhibitii

Keira renunta la inhibitii

Keira Knightley uita de pudoare si apare partial dezgolita intr-o scena din "Atonement", o drama petrecuta pe fundalul celui de al Doilea Razboi Mondial.

De la prima scena in care a filmat nud au trecut sase ani. Pe atunci, Keira avea doar 15 ani si juca in thrillerul „The Hole”. Desi a declarat de mai multe ori ca nu vrea sa se dezbrace in filme, Keira mai lasa putin de la ea si de pe ea in noul film in care o veti putea vedea, „Atonement”.   

„Am dorit-o in distributie in rolul unei femei, un personaj care emana sexualitate. Keira a ajucat pana acum numai roluri de fata”, a declarat regizorul filmului, Joe Wright, citat de Daily Express. „ Exista in film o scena-cheie cu James McAvoy, in care Keira se scufunda intr-o fantana pentru a recupera un vas spart. Iese apoi cu apa siroind pe ea si sta o vreme pe marginea fantanii. A fost ideea ei sa prelungeasca aceasta scena, iar eu am fost de acord”, continua Wright.

Evolutie spectaculoasa

Ne puteți urmări și pe Google News

La doar 17 ani, dupa alte cateva partituri, era remarcata pentru rolul din prima parte a blockbusterului „Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”. Rolul lui Elisabeth Swan, destul de solicitant, a fost dus la bun sfarsit de Keira, iar succesul colosal de care s-a bucurat filmul i-a adus notorietatea necesara pentru a fi dorita si in alte productii. In 2006, a fost nominalizata la Oscar si la Globul de Aur pentru interpretarea din „Mandrie si prejudecata”, ecranizarea dupa romanul lui Jane Austen cu acelasi nume.

S-a distrat copios la filmarile pentru seria „Piratii din Caraibe”, alaturi de Johnny Depp si Orlando Bloom. Johnny i-a creat chiar probleme pentru ca nu-si putea spune replicile cum trebuie la vederea grimaselor pe care le facea acesta spre amuzamentul celor din jur.  Panoplia de roluri memorabile si-a imbogatit-o cu printesa Guinevere din „Regele Arthur”, in care ii da replica lui Clive Owen.

Indiscutabil, seria «Piratii din Caraibe» i-a adus cea mai mare popularitate, daca judecam dupa incasarile record obtinute de cele trei parti ale productiei. Ultima parte este filmul cu cele mai mari incasari, in lume, in primele sase zile de la lansare, 401 milioane de dolari, iar cea de a doua parte a ocupat pozitia a treia in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. (Mihaela Manole)

A muncit in Romania

In 2001, Keira a ajuns si in Romania pentru a filma „Printesa hotilor”, in care joaca rolul fiicei lui Robin Hood, Gwyn. Pe platourile de filmare de la aceasta productie s-a infiripat si prima ei relatie mai serioasa, cu Del Synnott, alaturi de care a mai jucat un an mai tarziu in „Thunderpants”.