Evenimentul Zilei > Social > Alertă alimentară! Cei care ați cumpărat acest produs TREBUIE să-l returnați de urgență
Alertă alimentară! Cei care ați cumpărat acest produs TREBUIE să-l returnați de urgență

Alertă alimentară! Cei care ați cumpărat acest produs TREBUIE să-l returnați de urgență

Kaufland retrage de urgență un produs de pe rafturi după ce producătorul a transmis că acesta ar putea să conțină sticlă spartă. Toți cei care l-au cumpărat trebuie să se grăbească și să îl returneze cât mai repede cu puţinţă.

Un produs pe bază de tăiței instant asiatici ar fi retras de pe piață. Acesta a fost vândut în multe magazine cunoscute, printre care Kaufland, Edeka și Rewe. Producătorul a emis un semnal de alarmă, astfel că reprezentanții lanțurilor de supermarketuri îl scot din circuitul consumului uman.

Producătorul a emis o atenționare pentru toţi reprezentanții lanțurilor de supermarketuri pentru a fi scos din circuit cât mai repede. După ce producătorul a făcut anunţul, Kaufland a decis să retragă produsul din magazine. Toţi cei care au apucat să cumpere acest produs trebuie să-l returneze sau să-l arunce pentru a nu avea probleme de sănătate.

E vorba de un produs pe bază de tăiţei

A fost vândut în multe magazine cunoscute, cum ar fi Kaufland, Edeka și Rewe. Producătorul a anunțat că este posibil ca produsul să conțină sticlă spartă, după cum informează publicația focus.de. În mod special, alimentele afectate sunt cele care au pe ambalaj descrierea ‘Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum’ și data de expirare este de până la 28 aprilie 2022.

Toți clienții care au cumpărat respectivul aliment pe bază de fidea au fost rugați să nu îl consume, ba chiar să se grăbească și să îl aducă înapoi în magazine pentru ca acesta să fie retras.

Cetățenii care îl mănâncă se pot confrunta cu mai multe probleme de sănătate

Au mai fost probleme cu produse retrase de la Kaufland şi luna trecută. Trei loturi de fructe au fost retrase în octombrie. În mod special, alimentele afectate sunt cele care au pe ambalaj descrierea ‘Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum’ și data de expirare este de până la 28 aprilie 2022.

”Vă informăm că în urma prelevării unor probe în cadrul programului nostru de autocontrol, s-a decelat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambada-Cyhalothrin). Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următoarelor loturi neconforme ale produsului 09700153 RODII, distribuitor Deco Frucht Srl, origine Turcia. (…)

În consecință, se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine pe baza bonului fiscal al produsului rodii comercializat în perioada 29.09 – 10.10.2021.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-au achiziționat produse din rețeaua Kaufland. Produsele se pot returna pâmă la 01.11.2021.”, a transmis ANSVSA.