Evenimentul Zilei > Actualitate > Kate Beckinsale, coafeză şi vampir sexy la cinema
Kate Beckinsale, coafeză şi vampir sexy la cinema

Kate Beckinsale, coafeză şi vampir sexy la cinema

Frumoasa actriță vine în dublu rol pe marile ecrane din România, în acest weekend, cu „Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă” și „Contrabandă”.

Deşi este într-o formă de zile mari, demonstrată şi de silueta perfectă cu care actriţa britanică s-a afişat pe covorul roşu la Globurile de Aur, Kate Beckinsale a fost îngrijorată că nu va mai intra, pentru a patra oară, în costumul extrem de strâmt de latex al personajului ei, vampiriţa Selene, nu de alta, dar i-a plăcut atât de mult mâncarea din New Orleans, unde s-au desfăşurat filmările pentru "Contrabandă", încât a mâncat extrem de mult.
"Atunci când mă pregăteam pentru «Lumea de dincolo», filmam pentru «Contrabandă». New Orleans e un oraş minunat, dar nu e cel mai bun loc în care să te menţii în formă, pentru că voiam să încerc toate specialităţile lor culinare. Aşa că a fost un miracol că am încăput în costum. Au existat mai multe scene de luptă complicate şi cascadorii pe care nu le mai făcusem şi eram terorizată că trebuie să intru în costum, o senzaţie de parcă îţi pui costumul de baie şi stai aşa în Times Square", a povestit actriţa.
În cel de-al patrulea film, potrivit sinopsisului oficial, Selene "scapă din temniţă pentru a se găsi într-o lume în care oamenii au descoperit existenţa ambelor clanuri, de vampiri şi Lycani (vârcolaci – n.r.), şi duc un adevărat război pentru a extermina ambele specii nemuritoare".
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OCs6IHBFkuI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
După câţiva ani în care a fost aproape absentă de pe marile ecrane, Beckinsale a revenit la seria care a propulsato drept sex-simbol şi eroină de acţiune şi datorită căreia l-a cunoscut pe soţul ei actual, Len Wiseman, care a regizat primele două filme ale francizei (din 2003 şi 2006).
Beckinsale a avut o relaţie şi cu galezul Michael Sheen ("Miezul nopţii în Paris"), cu care are o fetiţă, Lily, care a interpretat- o pe Selene în copilărie într-unul dintre filme.
Remake după rolul lui Sharon Stone
Celălalt film în care o putem vedea în premieră, în acest weekend, este "Contrabandă", în care o joacă pe soţia coafeză a lui Mark Wahlberg. Însă revenirea fulminantă a lui Kate Beckinsale nu se opreşte aici.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/thQlU8wdCZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ea va colabora din nou cu soţul ei, la remake-ul filmului de acţiune-SF "Total Recall", care l-a avut pe Arnold Schwarzenegger în rolul principal. Kate a povestit că acesta nu este chiar un remake al filmului, ci mai degrabă o nouă adaptare a povestirii lui Philip K. Dick "We Can Remember It For You Wholesale".
Eroul principal este jucat de Colin Farrell, iar din distribuţie mai fac parte şi Jessica Biel, Bill Nighy, Ethan Hawke şi Bryan Cranston. Întrebată, într-un interviu pentru Collider.com, cum a fost să interpreteze un rol făcut cunoscut de Sharon Stone, Kate a explicat că personajul va fi destul de diferit.
"Toată lumea e entuziasmată de film. Interpretarea lui Sharon Stone a personajului Lori (din filmul din 1990 – n.r.) este în siguranţă, pentru că personajul meu e ceva mai mult. E şi Lori, dar mai degrabă un amalgam de Lori şi Richter (personajul jucat de Michael Ironside în filmul original – n.r.).
Una dintre noutăţile din filmul nostru e că, pe atunci, Lori avea un fel de secund. Dar aici, eu sunt şi Lori şi secundul ei în acelaşi timp. Şi îi bat pe toţi: mă lupt cu Colin Farrell, cu Jessica Biel".
"Eram terorizată că trebuie să intru în costumul din «Lumea de dincolo », o senzaţie de parcă eşti în costumul de baie în Times Square.“
KATE BECKINSALE, actriţă