La ora actuală, judecătoarea se află deja în România. "O persoană de cetăţenie română – care a solicitat să nu îi fie făcută publică identitatea – a intrat în altercaţie cu un poliţist şi, enervată, l-a lovit. Ea a fost reţinută cu ordonanţă pentru 24 de ore, prezentată procurorilor şi adusă în faţa justiţiei, fiindu-i aplicată o amendă contravenţională pentru huliganism, în valoare de 250 de euro", a declarat, pentru Pro-tv, consulul României la Sofia, Marius Dilof.
Diplomatul a adăugat că la faţa locului s-au aflat poliţiştii români, detaşaţi la Bansko, aceştia asigurându-i judecătoarei asistenţa necesară, inclusiv serviciul de traducere. Incidentul a avut loc sâmbătă, 7 ianuarie 2012.

CSM vrea detalii de la MAE
 În acest caz, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a cerut informaţii oficiale din partea Ministerului Afacerilor Externe şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor cu privire la implicarea unei judecătoare braşovence într-un incident în staţiunea bulgară Bansko, în care magistrata ar fi pălmuit un poliţist.
 Potrivit unui cotidian local, judecătoarea, aflată într-o telecabină, ar fi intrat în panică după ce s-a produs o pană de curent şi a lovit un poliţist venit la faţa locului. Angajaţii de la telecabină au chemat forţele de ordine pentru a o linişti pe femeie, care nu ar fi avut răbdare să asculte explicaţiile.
Femeia l-a pălmuit pe agent când a fost ameninţată că va fi reţinută dacă nu se comporta civilizat. O instanţă locală a condamnat-o pe judecătoare la plata unei amenzi de 250 de euro şi a obligat-o să ceară scuze poliţistului.