Evenimentul Zilei > Monden > Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți
Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți

Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți

Cătălina Grama (Jojo) şi Paul Ipate vor deveni părinţii unei fetiţe la finalul acestui an, aşa cum anunţa, cu emoţie, actriţa, pe blogul său.

 „Voi fi mămică. Iar!”, îşi intitulează Jojo postarea-confesiune în care anunţă că este însărcinată pentru a două oară. „Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea de părinte”, spune Cătălina, care mărturiseşte şi că momentul în care a aflat că este însărcinată a emoţionat- o foarte mult şi s-a surprins râzând în timp ce plângea.

Actrița a trecut deja de perioada de început de sarcină, cu grețuri, emoții și temeri, iar acum se poate bucură din plin de gesturile de afecțiune pe care le primește din partea familiei pentru micuța lor, „o zână care doarme cuminte la mine în burtică”, aşa cum o descrie mama să: „Când am fost gravidă cu Achim am crezut că nu poate există fericire care să semene sentimentului special pe care l-am trăit. Privindu-mi comoară de băiat cum îmi mângâie burtică, simt că o să fac implozie de atâta bine şi frumos. Cei dintre voi care au mai mulţi copii cred că îmi înţeleg perfect sentimentul”, îşi continuă ea confesiunea.Achim, fiul Cătălinei, în vârstă de 5 ani, este foarte încântat că i se măreşte familia: „De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte că ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o”, adaugă cu emoţie Jojo.