Evenimentul Zilei > Actualitate > Johnny Depp, în România. VINE SĂ CÂNTE! Când și unde are loc evenimentul
Johnny Depp, în România. VINE SĂ CÂNTE! Când și unde are loc evenimentul

Johnny Depp, în România. VINE SĂ CÂNTE! Când și unde are loc evenimentul

Starul seriei Pirații din Caraibe va fi însoțit de trupa sa, The Hollywood Vampires

Johnny Depp va veni în România, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pentru a susţine un concert, pe 6 iunie 2016. Evenimentul va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti, iar biletele au fost deja puse în vânzare.

Actorul atât de cunosc și îndrăgit pentru filmele în care a jucat este și un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock celebre, precum Oasis, Bob Dylan, Marilyn Manson şi Ryan Adams.

În 2015, Johnny Depp, cântăreţul Alice Cooper şi Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, au înfiinţat super-grupul The Hollywood Vampires, pentru a onora muzica starurilor rock care au murit în anii ’70.

Trupa are acelaşi nume, Hollywood Vampires, pe care îl avea formaţia înfiinţată de Cooper în 1970, care îi avea în componenţă şi pe alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum Ringo Starr, John Lennon şi Keith Moon. Super-grupul a lansat un singur album de studio, “Hollywood Vampires” (2015), care se bucură de câţiva invitaţi speciali, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh şi Christopher Lee.