Evenimentul Zilei > Monden > Jador și-a găsit „nașul”. George Pian a trecut la amenințări. „Unde te prind, dacă nu te bat”
Jador și-a găsit „nașul”. George Pian a trecut la amenințări. „Unde te prind, dacă nu te bat”

Jador și-a găsit „nașul”. George Pian a trecut la amenințări. „Unde te prind, dacă nu te bat”

Un conflict a izbucnit pe rețelele de socializare între George, vărul lui Emi Pian, fostul lider al clanului de interlopi Duduianu și Jador.

Fostul concurrent de la „Puterea Dragostei”, Jador a intrat în colimatorul lui George Pian după ce a urcat pe YouTube ultima sa melodie. Cu această melodie, Jador a intrat pe primul loc spre marea supărare a lui George Pian, care este un fan înfocat al lui Dani Mocanu.

Se pare că George Pian nu este un mare fan al lui Jador și nu s-a sfiit să facă acest lucru public.

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending….

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă.

Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?”, a spus George Pian.

După ce a subliniat clar cine conduce, în opinia lui, îi industria muzicală, George Pian nu s-a oprit aici. Acesta a continuat să îl umilească pe Jador și chiar să îl amenințe cu bătaia.

„Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!”, a mai spus George Pian într-un vlog pe Youtube, potrivit cancan.ro