În timpul mariajului de trei ani cu artistul, Debbie Rowe a născut doi copii. Ea a renunţat însă la toate drepturile asupra lor în schimbul sumei de cinci milioane de euro. În 2004, după ce Michael Jackson a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor, Rowe a cerut să fie repusă în drepturi.

"Michael era divorţat, trist şi îşi dorea copii. Eu i-am spus: "Îţi voi purta copiii". I-am oferit uterul meu, a fost un cadou. A fost un lucru pe care l-am făcut ca să îl fac fericit. Eu am fost doar purtătoare. Nu era sperma lui Michael. Am fost plătită pentru asta şi am trecut mai departe. Ştiu că nu îmi voi mai vedea copiii niciodată", a afirmat Debbie Rowe.

Ea a adăugat că Michael dorea "să ne prefacem că suntem o familie", dar a subliniat că nu au trăit niciodată împreună, ca un cuplu.

Debbie Rowe şi Michael Jackson au fost căsătoriţi în perioada 1996-1999. Rowe lucra ca asistentă medicală pentru un dermatolog de la Hollywood când l-a cunoscut pe Jackson. Relaţia lor s-a încheiat în anul de după ce a născut-o pe Paris, 1999.

În urma procesului de divorţ, Rowe ar fi primit 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divorţ, 600.000 de euro anual pentru următorii şase ani, o casă în Beverly Hills şi o maşină marca Ford Explorer din 1998.