Evenimentul Zilei > Monden > Izolarea le-a distrus căsnicia. Anda Adam divorțează? Detalii incredibile
Izolarea le-a distrus căsnicia. Anda Adam divorțează? Detalii incredibile

Izolarea le-a distrus căsnicia. Anda Adam divorțează? Detalii incredibile

Showbizul românesc este cutremurat de încă un divorț la care nimeni nu se aștepta. Cuplul Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu, se pare, că nu mai este la fel de solid ca la început. Semnele unei rupture definitive dintre cei doi sunt evidente.

Vedeta a renunțat să poarte verigheta de căsătorie. În ultimele fotografii, postate în aceste săptămâni, cântăreața se arată fără urmă de inel pe degetul mâinii stângi. Mai mult, atât ea cât și Sorin nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta nici măcar nu a mai publicat imagini cu soțul în media.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015 și au avut o petrecere ca în povești pe marginea lacului Snagov. Cu timpul, în viata acestora a apărut micuța Evelin, o frumusețe care le energizează viața zi de zi.

În urmă cu un an, vedeta anunța într-un interviu că este pregătită pentru un al doilea copil în viața ei.

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a declarat atunci Anda Adam, potrivit cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: