Relația în impas de câteva luni

După toate aceste speculații, vestea recent apărută în presa internațională a lăsat fanii cu gura căscată. Iubita lui Bradley, celebrul fotomodel Victoriaʼs Secret de origine rusă, Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, ar fi părăsit casa în valoare de peste trei milioane de dolari pe care o împărțea cu acesta, în Los Angeles.

O sursă apropiată a celebrului cuplu a întărit speculațiile, printr-o declarație oferită publicației The Sun. Această sursă a afirmat că „lucrurile s-au răcit între Bradley și Irina. Nu au fost bine deloc în ultimele luni, iar Irina a decis că ar fi mai bine dacă s-ar muta într-un loc doar al său. Se pare că nu mai există nicio șansă ca ei doi să se împace”.

Motivul despărțirii ar fi, potrivit tabloidelor, posibila relație despre care s-a tot vorbit, cea dintre Lady Gaga și actorul în vârstă de 44 de ani.

Cu toate că la Premiile Oscar a părut extrem de relaxată și degajată în momentul în care cei doi s-au sorbit din priviri, în timp ce cântau împreună piesa „Shallow”, Irinei nu i-au picat deloc bine ipostazele.

Irina Shayk și Bradley Cooper formau un cuplu de aproape 5 ani și au împreună o fetiță în vârstă de patru ani, pe nume Lea De Seine.

 

Te-ar putea interesa și: