Una dintre deciziile luate în cadrul ședinței de astăzi este cedarea comisiilor de judecată către Federația Română de Fotbal (FRF). „Comisiile nu mai funcționează la Ligă. Din motive obiective, le-am cedat către FRF, astfel că au fost revocați toți membrii comisiei noastre. 
Dacă se ajungea la TAS, comisiile noastre nu erau recunoscute. Dumitru Dragomir a cerut la FRF să-i dea comisiile, s-a aprobat, iar ele erau recunoscute doar pe plan intern”, a declarat Gino Iorgulescu, președintele LPF.
Totodată, Adunarea Generală a aprobat numirea lui Robert Pongracz în funcția de vicepreședinte al LPF. „A lucrat șase ani la Liga Profesionistă din Spania”, a precizat Gino Iorgulescu.
Președintele LPF a anunțat că fostul fotbalist Viorel Turcu primește deja o rentă viageră din partea forului pe care îl conduce: „Singurul care avea nevoie urgentă de bani era domnul Viorel Turcu. I-am dat deja banii pemntru schimbarea protezelor. Când îndeplinesc condițiile, când aduc toate documentele, foștii jucători vor primi bani”.
În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, startul sezonului de primăvară al Ligii I (programat pe 22 februarie) va fi amânat. „Dacă va ninge, vom cere o derogare să terminăm campionatul pe 1 ounie, și nu pe 15 mai, cum cere FIFA. Noi nu suntem califcați la Campionatul Mondial”, a spus Iorgulescu.

Te-ar putea interesa și: