„Dreapta Liberala își exprimă indignarea față de declarațiile președintelui Iohannis după ședința CSAT.

Resetarea statului o poate cere o persoană care nu este în structurile puterii, nu cel care deține de 4 ani cea mai înaltă poziție în stat și nu a făcut nimic în acest sens!

Reamintim că dl. Iohannis putea aduce în instituțiile statului specialiști măcar în timpul guvernării Ciolos și nu a facut-o, din contră, a încurajat numirile pe criterii politice.

Legile care consacră avantajele aristocrației bugetare au fost promulgate de dl. președinte fără ezitare!

Dl. Iohannis știe de existența  rețelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului român și nu numai că nu face nimic, dar încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral, continuând războiul cu PSD, uitând că toate partidele parlamentare au încurajat promovarea pe criterii politice a unor incompetenți și corupți.

Există o singură soluție: toți cei care au condus Romania în ultimii 30 de ani trebuie trimiși de poporul român în istorie; statul nu poate fi modernizat și resetat decât de forțe politice noi, fără conexiuni cu structurile mafiote si/sau corupte din instituții, cocoțate până la cele mai înalte niveluri”, a scris Viorel Cataramă.