Singurul caz documentat până acum de procurori e cel al bucureșteanului bătut de grupare ca să spună cum a reușit să câștige  80.000 lei la păcănele. Victima a declarat că Boncu l-a amenințat că îl va duce în pădure și că îl va viola, legat de un copac, punându-l să scrie și un bilet de adio către soția sa – ”Mirela, să știi că din cauza jocurilor m-am sinucis, vă rog să mă iertați”.

Incidentul a avut loc în data de 15 septembrie. Bărbatul a câștigat într-un club, însă i s-au dat doar o parte din bani, pentru restul fiind chemat a doua zi.

Patronul clubului l-a suspectat că ar fi folosit un dispozitiv ce înșela aparatul de joc, astfel că a apelat la o firmă de pază pentru a-și face dreptate.  Când bucureșteanul a revenit pentru restul de bani, în 16 septembrie, camerele de supraveghere din club au fost deconectate, angajata a fost trimisă afară, iar timp de câteva ore clientul a fost bătut de oamenii grupării.

”În sala de jocuri, B.L. şi însoţitorii acestuia, l-au sechestrat pe B.A.D., care nu a mai putut părăsi incinta şi l-au supus violenţelor, aplicându-i lovituri la nivelul capului şi trunchiului. Pe lângă violenţe, victima a fost obligată la un moment dat să se dezbrace de haine, de la brâu în jos, ameninţat fiind cu supunerea la perversiuni sexuale anale şi orale. Ca să îi insufle victimei o stare de temere puternică şi ca să fie credibili în ameninţările cu supunerea la constrângerile de natură sexuală, liderului grupului i-a solicitat agentului de securitate S.G. să achiziţioneze un borcan cu miere, pentru punerea în practică a ameninţărilor”, au notat procurorii.

În final, bărbatul a fost obligat să joace la păcănele 20.000 de lei și să îi piardă.

Sursa: Pressalert.