Intalnire cu Mugur Mihaescu

Intalnire cu Mugur Mihaescu

„Evenimentul zilei TV” iti da si in aceasta saptamana „Intalnire cu vedeta preferata”.

De astazi si pana luni, 15 ianuarie (data postei), puteti trimite talonul de participare la concurs pe adresa OP 1 CP 10, Bucuresti, si participa la tragerea la sorti pentru o discutie fata in fata cu Mugur Mihaescu. Talonul poate fi gasit in editia de vineri, 12 ianuarie, a ghidului TV.

Pentru Mugur Mihaescu, 2007 a inceput in forta. Cunoscutul om de televiziune a dat ProTV-ul pe Dogan si s-a pus pe treaba inca din perioada Sarbatorilor.

EVZ TV: Pana la urma ai ajuns la Dogan. Ce ai de facut la noua televiziune? Mugur Mihaescu: Pai, oleaca de faianta, niste zugraveala pe holuri... Glumeam. Pentru ca, de fapt, asta o sa incerc sa fac si acolo, in cele doua productii pe care le vom incepe in aceasta iarna.

Ne puteți urmări și pe Google News

Te-ai mutat cu toata trupa „Vacanta Mare”? Pai, cam asa ceva. Suntem impreuna cu catel, cu purcel de prea multi ani ca sa ne despartim aiurea in tramvai. In plus, ne-am format o echipa in care ne simtim foarte misto si ar fi fost pacat.

Spuneai ca motivul pentru care ai parasit Pro TV era modul haotic de lucru. Totusi, lucrai in acest ritm de mai multi ani. Ce anume te-a determinat sa iei aceasta decizie acum? Acest ritm nu a fost de ani de zile, pentru ca altfel nu eram eu vacarul care se supara pe sat. Este o chestie care s-a intamplat in ultimii doi ani. Am asteptat sperand ca se va remedia. N-a fost sa fie asa.

Lucrezi deja intr-un ritm accelerat pentru ca pe 15 ianuarie incepeti filmarile pentru Dogan. Nu prea ai avut timp de odihna. Te muti si de la Dogan? Glumim, dar ritmul pare acelasi ca la Pro... Imi place sa muncesc. Munca mea este un hobby si nu m-am ferit niciodata de hobby-urile mele. Ideea e ca daca muncesti 10-15 ore pe zi la ceva cu placere si vezi ca atmosfera din jurul tau este super, de-abia astepti a doua zi sa te reapuci de munca. Chiar imi face bine ritmul acesta.

Privesti colaborarea cu Dogan ca pe un parteneriat pe termen lung? Pana cand este valabil contractul pe care l-ai semnat cu Dogan? Orice lucru pe care l-am inceput in ultimii 15 ani l-am gandit ca pe un lucru care sa dureze. Iar contractul meu cu Dogan este valabil atata timp cat, dupa o perioada de munca de 30-35 de zile de filmare, ajung acasa si ma intreb „de ce s-a terminat asa repede?”.

Cum ti-au fost Sarbatorile? De ce nu ai mai iesit din casa de la Revelion? Pentru ca scriu. Si eu, si Radu suntem in aceeasi situatie. Scriem de ne dor buricele degetelor de atatea taste. In plus, m-a pus necuratul ca anul aceasta sa vreau sa fac Revelionul intr-un hotel la mare, in Bulgaria! Asa ca traseul meu a fost camera-bar-restaurant si retur. Misto senzatie!

Umorul lui Sasha Baron Cohen, alias Borat, a cucerit nu numai Europa, ci si SUA. Ti se pare acest tip de umor o reteta de succes universala? Umorul nu are retete. Umorul este o stare care la unii este provocata de lucruri care pe altii ii pot face sa planga. Asa ca, indiferent ce comedie propune Sasha Baron, pentru mine ca spectator este placuta atata timp cat se potriveste definitiei mele despre umor: Razi, ca maine e prea departe!

Ce doresti sa ti se implineasca in 2007? Un Revelion. Oriunde, numai la mare in Bulgaria nu!