Evenimentul Zilei > Sport > Înfruntarea „titanilor”. Daniel Ghiță îl face din nou KO pe vărul său: „Tot atârnător rămâne”
Înfruntarea „titanilor”. Daniel Ghiță îl face din nou KO pe vărul său: „Tot atârnător rămâne”

Înfruntarea „titanilor”. Daniel Ghiță îl face din nou KO pe vărul său: „Tot atârnător rămâne”

Deși erau de nedespărțit în circuitul Local Kombat, cu ani în urmă, Daniel Ghiță și vărul său Ciprian Sora nu își mai vorbesc de mai mulți ani.

Cei doi „titani” din K1, Daniel Ghiță și Ciprian Sora, au ajuns să se atace deseori. Ghiță l-a numit „trădător” pe vărul său de mai multe ori și au aujuns, astfel, să nu își mai vorbească.

Daniel Ghiță nu mai vrea să fie asociat cu Ciprian Sora, pe care l-a catalogat drept „atârnător”. „Nu-l mai asociați pe Daniel Sora cu mine! Nu ajunge ca sportiv, dar nici ca om la nivelul meu și de ani de zile atârnă de numele Ghiță.

Probabil că-l va roade invidia toată viața. L-a antrenat pe Semmy Schilt împotriva mea…. Tot atârnător rămâne”, a afirmat Daniel Ghiță.

Mai mult, Daniel Ghiță scoate la lumină un episod controversat din urmă cu 11 ani, când luptătorul moldovean Vitali Mîțu a decedat la Academia de Lupte a lui Ciprian Sora în condiții suspecte. Despre Vitali Mîțu s-a zvonit că ar fi căzut victimă unei lovituri a campionului mondial de atunci, olandezul Semmy Schilt, în timpul unui antrenament. Se pare că de la faptul că Schilt s-a antrenat la sala lui Sora ar fi pornit şi conflictul dintre cei doi veri, potrivit România TV.

„Ăla nu îmi este văr sau familie. Din 2012 nu mai există pentru mine şi aşa o să rămână pentru toată viaţa.

Am o căpuşă care atârnă de numele meu de ani de zile. Când mai ţii lecţii de morală, te rog să nu uiţi că un trădător şi turnător nu poate da lecţii de morală unui samurai. Ştii de ce? Pentru că aceştia au principii, pe care le respectă toată viaţa”, a fost un mesaj postat de Daniel Ghiță, pe Facebook, în 2018.

Ciprian Sora a stat în coțul lui Daniel Ghiță la începutul anilor 2000, când își făcea debutul în galele Local Kombat. În Kickboxing-ul profesionist Daniel Ghiță a strâns 51 de victorii (40 prin KO), 11 înfrângeri (3 prin KO).

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: