Evenimentul Zilei > Justitie > Închisoare pe viață pentru pedofili și criminali. Propunere legislativă PMP
Închisoare pe viață pentru pedofili și criminali. Propunere legislativă PMP

Închisoare pe viață pentru pedofili și criminali. Propunere legislativă PMP

Deputatul Eugen Tomac a anunțat, în contextul crimei de la Caracal, că Partidul Mișcarea Populară va avea o propunere legislativă, pentru sesiunea parlamentară din toamnă, care va prevede ca toți criminalii care omoară sau violează minori să fie condamnați pe viață.

„Crima de la Caracal scoate în evidență o problemă pe care, de mulți ani, statul o trece cu vederea. Siguranța publică nu mai poate fi tratată nicio zi doar ca un subiect de presă, ci trebuie să devină o problemă de stat. Suferința familiilor este îngrozitoare și, din nefericire, nicio instituție sau persoană nu poate alina această durere cumplită. De aceea, trebuie să fim puțin decenți în comentarii și poziții”, a declarat Eugen Tomac.

Președintele PMP a adăugat că astfel de „monștri” trebuie condamnați pe viață.

„Un lucru este însă clar, toți criminalii care omoară minori sau îi violează trebuie condamnați pe viață. Aceasta va fi propunerea noastră, în această toamnă, în Parlament. Închisoare pe viață pentru monștri! În rest, dezbaterea și politizarea subiectului arată cât de lipsiți de maturitate suntem, în momente pline de emoție, ca societate. Dumnezeu să le odihnească în pace pe cele două suflete nevinovate!”, a adăugat el.

Publicat in categoriile: Justitie, Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: