Încă un nume mare va rata Cupa Mondială din Brazilia

Încă un nume mare va rata Cupa Mondială din Brazilia

Víctor Valdés, portarul echipei FC Barcelona şi al naţionalei Spaniei, a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept va rata Cupa Mondială din Brazilia.

Víctor Valdés „s-a rupt” aseară, în timpul partidei de campionat cu Celta Vigo, câştigată de Barcelona la pas, scor 3-0.

Evenimentul s-a petrecut în minutul 20 al partidei. El a fost scos de pe teren pe targă şi transportat direct la spital.

În locul său a intrat în poarta Barcelonei rezerva José Manuel Pinto, cel care în noiembrie a împlinit 38 de ani şi care va apăra până la finalul sezonului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Victor Valdes a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept şi va fi operat”, a anunţat clubul catalan.

În vârstă de 32 de ani, Víctor Valdés anunţase că va pleca în această vară de la FC Barcelona la finalul acestui sezon.

Se spune că Valdés a semnat deja un pre-contract cu AS Monaco.

Barcelona îl va lua la sfârşitul sezonului pe Marc-André ter Stegen, de la Borussia Mönchengladbach, un portar de doar 21 de ani, considerat unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului german din ultimii ani. De la Cupa Mondială din Brazilia vor mai lipsi, tot din cauza accidentărilor, columbianul Radamel Falcao și olandezul Kevin Strootman.