Evenimentul Zilei > Actualitate > În ce stare este Gheorghe Visu. Detalii de ultim moment despre marele actor
În ce stare este Gheorghe Visu. Detalii de ultim moment despre marele actor

În ce stare este Gheorghe Visu. Detalii de ultim moment despre marele actor

Marele actor Gheorghe Visu se simte mai bine, nu mai este intubat și nu a fost nevoie să fie internat la Terapie Intensivă.

Gheorghe Visu, celebrul actor din „Inimă de țigan” a stârnit panică în rândul fanilor după ce a postat pe Facebook un mesaj în care anunța că se simte rău și ca a ajuns de urgență la spital. Acesta anunțase că este deja intubat la un aparat de oxigen.

Deoarece toată lumea era îngrijorată, colega sa de platou, Carmen Tănase, a vorbit public despre starea sa de sănătate, pentru a-i liniști pe fani.

Declarații de la Carmen Tănase. În ce stare se află „Stătică”?

Colega și prietena actorului, Carmen Tănase, a făcut câteva declarații sumare despre acest subiect.

„În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina  din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”, a declarat Carmen Tănase pentru Fanatik.ro

Gheorghe Visu, boală cronică de plămâni

Gheorghe Visu se confruntă de ani de zile cu probleme la plămâni. În urmă cu 10 ani, actorul a fost internat în spital, după ce medicii l-au diagnosticat cu pneumotorax. Aceasta este o boală ce constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală.

La acea vreme, actorul a ajuns pe masa de operație din cauza problemelor de la plămâni.  Chiar a și renunțat la fumat pentru o perioadă. De-a lungul timpului acesta s-a mai confruntat cu astfel de probleme și a ajuns de mai multe ori la spital.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.