UPDATE. Victimele accidentului au fost transportate la spital. "O persoană a decedat, una a suferit fracturi la picioare iar alta a fost rănită uşor. De asemenea, unul dintre şoferi a suferit un atac de panică şi a fost, la rândul lui, transportat la o unitate medicală", a precizat pentru EVZ purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, căpitanul Petruş Simion.
Accidentul a avut loc în jurul orei 8.50 iar la faţa locului, inetrsecţia dintre Centura Capitalei şi şoseaua Tunari, au ajuns o autospecială cu spumă – pentru a preveni izbucnirea unui incendiu -, o ambulanţă de descarcerare şi una SMURD. De asemenea, alte două maşini ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti au fost chemate în ajutor.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, în judeţul Ilfov, circulaţia este întreruptă pe DN Centura Bucureşti, în zona Tunari, pe sensul de mers Tunari – Otopeni, din cauza unui accident rutier.
Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, în accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar o alta a fost rănită grav. Un alt pasager a scăpat cu răni uşoare. Cauza probabilă a accidentului a fost neasigurarea la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers.