Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile şocante surprinse de doi părinţi: bona îl loveşte pe copilul lor până începe să tremure| FOTO
Imaginile şocante surprinse de doi părinţi: bona îl loveşte pe copilul lor până începe să tremure| FOTO

Imaginile şocante surprinse de doi părinţi: bona îl loveşte pe copilul lor până începe să tremure| FOTO

Un cuplu britanic a surprins-o pe bona pe care o angajaseră pentru a avea grijă de copilul lor lovindu-l fără milă.

Rowena şi Jack Churchland au instalat pe ascuns camere de supraveghere în camera micuţului pentru a vedea cum se comportă noua bonă.

Părinţii au avut un şoc atunci când au urmărit imaginile. Femeia îl lovea pe băieţelul lor de un an şi jumătate, până când micuţul începea să tremure.

Cuplul a dus imaginile la poliţie, iar bona a fost reţinută. Deşi a recunoscut că l-a lovit pe bebeluş, spunând că şi-a pierdut cumpătul, un judecător britanic nu a condamnat-o, iar femeia a scăpat de acuzaţii.

Părinţii aşteaptă acum rezultatul apelului. Pentru mama micuţului fiecare zi este un coşmar deoarece se întâlneşte cu agresoarea la şcoală, unde amândouă îşi duc copiii.

"De fiecare dată când o văd îmi amintesc de cele întâmplate. Ne simţim neputincioşi. Copilul nostru a fost agresat şi tot ce putem face este să ne împăcăm cu acest gând şi să încercăm să mergem mai departe", a spus mama micuţului, potrivit Daily Mail.