Ilie Stan promite spectacol total: "Nu poţi pasa cu portarul având 50.000 de oameni în tribune"

Ilie Stan promite spectacol total: "Nu poţi pasa cu portarul având 50.000 de oameni în tribune"

Ilie Stan susţine că echipa sa va juca ofensiv împotriva batavilor: "Nu putem să pasăm cu portarul când avem 55.000 de oameni în tribune".

Ilie Stan a promis că echipa lui va adopta o tactică ofensivă cu Twente: "Nu putem să pasăm cu portarul când avem 55.000 de oameni în tribune ".

Antrenorul a avut o iarnă de coşmar. "Iliesta" a fost nevoit să facă faţă unui val de critici deoarece şi-a dus elevii într-un stagiu montan, apoi s-a trezit cu jucători transferaţi peste capul lui. Accidentările i-au dat din nou bătăi de cap (vezi cazurile Latovlevici, Chipciu, Năstăsie etc), iar Becali i-a transmis ameninţări cu demiterea.

Mai mult, antrenorul a fost nevoit să muncească şi la psihicul jucătorilor pe care Gigi fie nu i-a lăsat să plece (Brandan), fie a vrut să-i dea afară (Geraldo). Când echipa a revenit în ţară, n-a avut terenuri unde să se pregătească. Gigi a pozat în postura de salvator al sinistraţilor din Vrancea, dar a luat lopeţile cu care putea fi deszăpezită baza de la Mogoşoaia!

Ne puteți urmări și pe Google News

Cetăţean de onoare la Pogoanele

Născut în satul Căldărăşti, din Pogoanele, antrenorul Ilie Stan va fi declarat "cetăţean de onoare" al localităţii din judeţul Buzău. Primarul Florin Dumitraşcu a demarat formalităţile.

"Este mândria noastră. Avem de gând să îi acordăm titlul de «cetăţean de onoare»", ne-a spus primarul.

Afectată de vremea extremă din ultima vreme, localitatea Pogoanele are timp şi pentru fotbal. "Ne-a dat bătăi de cap zăpada , dar ne vom face timp şi pentru a vedea meciul Steaua - Twente. Lumea aşteaptă cu interes să vadă ce se va întâmpla, mai ales că e vorba şi de Ilie Stan", ne-a mai spus primarul.

Edilul a mai precizat că Anica Stan, mama tehnicianului, nu a avut probleme din cauza zăpezii: "Este ajutată de nişte rude. Mai vine şi nora pe la ea. Se descurcă. Ilie Stan nu a mai venit de la sărbătorile de iarnă". 6 ani au trecut de când Steaua n-a mai bătut în "16-imile" Ligii Europa. Atunci, "roşalbaştrii" au trecut tot de nişte olandezi, Heerenveen

ALERGII

Blestemele duşmanilor

Marii rivali ai steliştilor vor face galerie olandezilor de la Twente Enschede. Cristi Borcea, acţionarul echipei Dinamo, nu s-a ferit să-şi recunoască antipatia faţă de "roş-albaştri", chiar dacă a fost cununat de Gigi Becali. "Voi ţine cu Twente! Până la moarte!", a proclamat Borcea.

Pancu nu poate, Lucescu nu vrea

În 2006, după ce Steaua a ratat calificarea în finala Cupei UEFA, fiind eliminată de echipa Middlesbrough, dina moviştii au sărbătorit cu fast "înmormântarea".

Un an mai târziu, "câinii" au aflat că, dacă rivalii ar fi jucat ultimul act al Cupei UEFA, ei s-ar fi calificat direct în grupele Ligii Campionilor. Astfel, Dinamo a jucat în preliminarii cu Lazio Roma şi a ratat calificarea!

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior, ţine neapărat ca Steaua să se axeze pe jocurile europene, pentru a o lăsa mai moale în Liga I, ştiut fiind că Rapid este antrenată de fiul său.

"Îmi doresc un singur lucru: Steaua să nu câştige campionatul. Să se concentreze pe Liga Europa şi să joace finala".

Rapidistul Daniel Pancu îi antipatizează sincer pe "militari". "Nu pot să ţin cu Steaua, chiar dacă o victorie ar face bine fotbalului românesc".

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Dinamo, e sincer: "Nu cred că mă uit. Am alte treburi".