Marele fotbalist și-a șocat fanii! A spus adevărul după 25 de ani. „Eram mai discret”

Marele fotbalist și-a șocat fanii! A spus adevărul după 25 de ani. „Eram mai discret”

Ilie Dumitrescu este unul dintre cei mai mari cuceritori din fotbalul românesc. Fostul stelist a povestit unul dintre cele mai controversate episoade din viața extrasportivă în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu".

Ilie Dumitrescu a jucat la Tottenham în perioada 1994-1995. Fostul fotbalist era vânat de tabloidele britanice, iar la un moment dat, a fost fotografiat alături de soția unui polițist.

La 25 de ani de la acel articol apărut în presă, Ilie Dumitrescu a confirmat faptul că a avut o aventură cu partenera polițistului englez

Ne puteți urmări și pe Google News

„N-a fost nimic inventat, pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat", a dezvăluit Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: "Dacă aveam educația de acum, eram mai discret"

După ce a apărut articolul în ziar, Ilie Dumitrescu a fost contactat de soțul femeii, care l-a rugat să rupă legătura.

„Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România, atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret", a povestit Ilie Dumitrescu pentru Gazetă.