Evenimentul Zilei > Politica > Ilan Laufer AGRESAT în parcarea unui mall din București
Ilan Laufer AGRESAT în parcarea unui mall din București

Ilan Laufer AGRESAT în parcarea unui mall din București

Ilan Laufer, noul consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă a fost agresat în parcarea unui mall din Capitală. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația. Un cetățean i s-a adresat, în repetate rânduri, cu apelativul “discriminatule”. La finalul lunii noiembrie, politicianul a anunțat că îi va face plângere penală președintelui Klaus Iohannis, pentru discriminare. Laufer susținea că președintele a refuzat să-l numească ministru al Dezvoltării pe motiv că ar fi evreu.

Imaginile penibile din parcarea mall-ului au fost difuzate de Cancan.ro, iar analistul politic Bogdan Chirieac susține că dacă nu se va lua atitudine față de aceste lucruri, se va ajunge în curând la violență fizică.

”Acesta este nivelul de violență, deocamdată verbală, care se manifestă în România, de doi ani de zile. El crește. La un moment dat se va ajunge și la violență fizică. În timpul demonstrațiilor din 10 august au fost inși care s-au prestat pe față la violență fizică. Parchetul s-a pus foarte greu în mișcare împotriva acestora. Se va ajunge la violență fizică. Asta s-a dorit, asta vom avea: subcultură, lipsă de educație, agresivitate verbală și în final chiar violență fizică pe stradă”, a declarat Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea 'Obiectiv', la Antena 3.

Crireac este de părere că această stare este întreținută de societate deoarece nu ia nicio măsură împotriva violențelor. ”Societatea nu reacționează, instituțiile nici atât, fiincă unele instituții, sunt, din nefericire, antrenate în statul subteran și nu le convine să își facă datoria”, a adăugat acesta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: