Evenimentul Zilei > Actualitate > O NOUĂ IDILĂ la Exatlon? Geanina de la „Faimoși”, ÎNDRĂGOSTITĂ de un concurent de la „Războinici”. DETALIUL care a dat-o de gol!
O NOUĂ IDILĂ la Exatlon? Geanina de la „Faimoși”, ÎNDRĂGOSTITĂ de un concurent de la „Războinici”. DETALIUL care a dat-o de gol!

O NOUĂ IDILĂ la Exatlon? Geanina de la „Faimoși”, ÎNDRĂGOSTITĂ de un concurent de la „Războinici”. DETALIUL care a dat-o de gol!

Geanina Stană, cea mai nouă membră a echipei „Faimoșii”, e îndrăgostită de unul dintre sexy-adversarii săi. Cel puțin așa susțin colegii săi, Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu care au dat-o de gol și au spus despre aceasta că: „E disperată după el”.

Geaninei Stană, focoasa brunetă care a fost și la „Bravo, ai stil!”, i-ar fi intrat la inimă Ștefan, participant în chipa „Războinicilor”. Sentimentele ar fi dat-o de gol chiar de Paște, după ce concurenta de la „Exatlon” i-a dat o notă lui Ștefan pentru prestația lui de la karaoke. Și asta în clipa în care Cătălin Cazacu a dorit să intervină, iar Geanina Stana l-a oprit spunându-i: „Tu să taci!”. Imediat a venit și replica lui motociclistului: „Uite că n-o să tac de data asta”.

 

Geanina de la „Exatlon”, dată de gol de  Drăghia și Cazacu

 

Actorul Vladimir Drăghia a reacționat și el pe măsură, mai ales că știe că sexy-bruneta are o slăbiciune pentru Ștefan de la „Războinici”: „I-aș fi dat 7, dar a primit 9 de la Geanina, pe nedrept, așa că o să corectez această greșeală și îi dau 5”, potrivit cancan.ro.

„Aș vrea să îl corectez pe Vladimir. Geanina nu i-a dat 9 pe nedrept, ci pe motive foarte bine știute de noi. Nu vrem să împărtășim acum că e disperată după el, asta e altă discuție”, a declaray Cătălin Cazacu.

Deși a simțit că Geanina Stană e atrasă de Ștefan de la „Războinicii”, Alexandru Nedelcu a dansat lasciv cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”. „Ea e țărăncuță despre care a cântat el, lasă că știu eu”, a afirmat Alex „Bentiță”, concurent în echipa „Războinicilor”.