„Confirm această știre”

Afirmația bulversantă a fost făcută în cadrul emisiunii „Gol după gol”, de la Radio Sport 1. „Confirm știrea: sunt posibil manager-antrenor, să te ții bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona”. Rămas fără cuvinte, pentru că Iacob a fost cel care a solicitat intervenția în emisiune, moderatorul a întrebat la ce categorie de vârstă va antrena.

Răspunsul a fost: „La categoria principală! E o responsabilitate și confirm această știre, în caz că va apărea. Cred că a ajuns și la Barcelona”.

Victoraș Iacob a uimit astfel, din nou, după ce în urmă cu doi ani a dezmințit că ar avea o relație cu Simona Halep. „Nu știu dacă a auzit și ea, dar țin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație dintre mine și Simona Halep. Dar, nu este nimic adevărat!”

Declarația a fost făcută din senin, fără ca astfel de zvonuri să circule în lumea sportului sau în cea a presei. Apropiații lui Victoraș Iacob vorbesc despre o perioadă dificilă pe care fostul atacant a traversat-o în ultimii trei ani. Masivul atacant a făcut o depresie după ce a abandonat fotbalul și s-a comportat ciudat în mai multe situații, afirmațiile

 

Te-ar putea interesa și: