Hyundai reduce la tăcere Sonata, îşi redenumeşte modelul de clasă medie i40

Hyundai reduce la tăcere Sonata, îşi redenumeşte modelul de clasă medie i40

Producătorul sud-coreean Hyundai va lansa, la Salonul auto de la Geneva din primăvara viitoare, autoturismul de segment D i40 - noua şi redenumita generaţie a modelului Sonata.

Dacă partenerul de grup Kia încă nu s-a decis sub ce nume va comercializa în Europa noua generaţie a modelului său de clasă medie - păstrează Magentis sau trece la Optima, ca în SUA - , Hyundai a depăşit acest moment.

Producătorul sud-coreean Hyundai va expune, la Salonul auto de la Geneva din primăvara viitoare, autoturismul de segment D i40 - noua şi redenumita generaţie a modelului Sonata.

Primele schiţe Acestea sunt primele schiţe oficiale - şi destul de clare - care prezintă versiunea break a lui Hyundai i40.

De bună seamă, noul model va apărea în showroom-uri şi într-o versiune sedan, pe care, producătorul asiatic o ţine, deocamdată, din motive, totuşi, neclare, la secret.

Încă un model "aspiraţional"

Ca multe alte maşini (cu o imagine cât de cât curăţică) apărute în ultima vreme, şi Hyundai i40 îşi propune să fie recunoscut ca un model "aspiraţional".

Nu avem nimic cu aspiraţiile nimănui, producător sau client, dar trebuie să evidenţiem că - aproape obligatoriu - un autoturism de care s-a lipit (cu sau fără motiv) acest atribut a eşuat într-o gamă de preţuri superioară.

Deocamdată, Hyundai nu a făcut nicio referire concretă la oferta comercială. Nici informaţiile tehnice nu sunt disponibile în acest moment. Concurenţa, de speriat

Putem presupune, însă, că i40 va utiliza aceeaşi arhitectură ca şi recent lansatul model Kia Magentis/Optima, cu care va împărţi şi impresionanta listă de viitori adversari: Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda6, Toyota Avensis şi Honda Accord - ca să-i amintim doar pe câţiva dintre aceştia.

Ne puteți urmări și pe Google News