Evenimentul Zilei > Social > HORIA BRENCIU este la PĂMÂNT. Cântărețul a vorbit despre PROBLEMELE pe care le are cu FETELE
HORIA BRENCIU este la PĂMÂNT. Cântărețul a vorbit despre PROBLEMELE pe care le are cu FETELE

HORIA BRENCIU este la PĂMÂNT. Cântărețul a vorbit despre PROBLEMELE pe care le are cu FETELE

Horia Brenciu a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în adolescență. Acesta a pus accent pe cele legate de fete.

Horia Brenciu a vorbit într-un interviu despre perioada adolescenței și problemele pe care le-a avut atunci.

„Am fost şi eu mai tânăr, am avut şi eu probleme, mai ales când venea vorba de fetele cu care mă întâlneam. În adolescenţă, ţin minte că eu nu aveam blugi şi mă duceam la şcoală cu tot felul de pantaloni din pânză. Am avut de multe ori sentimentul că nu sunt acceptat. Dar, ţin minte, de fiecare dată când credeam că o fată nu mă place, nu aşteptam să mă bată cineva pe umeri şi să-mi spună că o să găsesc alta. În sufletul meu era o dramă cumplită, dar pe faţa mea era un zâmbet”, a declarat Horia Brenciu, pentru Adevărul.

El a mai povestit că a iubit pe ascuns vreo trei fete, dar le-a spus abia la 20 de ani după ce a terminat școala.

„Sufeream, cu singuranţă. Au fost fete pe care le-am iubit. Era o iubire adolescentină, dar nu aveam curajul să le spun pentru că nu credeam că pot fi iubit. Credeam că nu se uită nimeni la mine. Vreo trei fete am iubit pe ascuns în adolescenţa mea, dar le-am spus la 20 de ani după ce am terminat şcoala”.