Chiar dacă au lipsit mult timp din atenţia publicului, trupa s-a întors cu aceeaşi forţă pe scenă. "De asta muncim ani de zile ascunşi în studio, ca să fim aici cu voi", a declarat entuziasmat solistul Dan Bittman. Deşi a părut că vrea să transpună maturitatea pe care o promite în acest album şi în atitudine, apărând îmbrăcat în costum, Bittman nu s-a ferit de a da totul pe scenă. A sărit, a cântat din toate puterile şi a încurajat publicul, câteodată prea timid, să fredoneze versurile celor mai cunoscute piese alături de trupă.
Concertul a început la câteva minute după ora 20.00, lăsând publicul să aştepte şi să aplaude din când în când în speranța că favoriţii lor vor apărea mai repede. Nu au lipsit din repertoriu, deşi era voba de un concert de lansare a noului album, piese cunoscute de toată lumea: "Dragostea mea", de pe unul dintre cele mai bune albume ale trupei, "Pur şi simplu", "Umbre pe cer" şi "Ochii tăi".
Piese de pe "Love affair", sfaturi pentru bărbaţi
A doua baladă de pe "Love affair" a fost introdusă de una dintre cele mai interesante concluzii de vineri seară ale solistului: "Cred că ar fi trebuit să organizăm un concert numai pentru bărbaţi ca să ştie ce să vă spună vouă domnişoarelor". Din gama de sentimente puternice ale formaţiei, nu au lipsit momentele de tristeţe, cel mai bine expuse în timpul piesei "Când pierzi pe cineva”. "Să mă ajutaţi să îmi pierd puţin minţile şi să uit cât de rău e aici pe Pământ”,  spus Dan Bittman publicului, destul de nostalgic.
A trecut destul de repede peste moment cântând "Cât de departe", piesa favorită a solistului formaţiei de pe ultimul album.
Angela Gheorghiu, alături de trupă
Tot de pe ultimul album a fost prezentă în concert şi „Nu mai e timp”, colaborarea cu soprana Angela Gheorghiu. „Vreau să-o primiţi aşa cum trebuie pe vocea României în lume”, a prezentat-o Bittman pe partenera lui pentru acea piesă. Soprana nu a putut părăsi scena decât după câteva minute de aplauze şi după ce s-a înclinat în faţa publicului de la Sala Polivalentă.
Seara s-a încheiat energic cu cele mai fredonate piese ale trupei: "Vreau o minune", "Undeva departe", "Romeo şi Julieta", iar la final, "Ţi-am dat un inel". "Oricând la dispoziţia voastră”, a fost promisiunea pentru finalul concertului a formaţiei.