Situația s-a schimbat după ce perechea a adunat laude la adresa bunicii lui Harry săptămâna aceasta, insistând că este o „onoare” să continue moștenirea Majestății Sale și că regina a reușit ceea ce și-a propus să facă cu Commonwealth.

„Regina este aprigă protectoare a Commonwealth-ului. Se simte că Harry și Meghan încearcă în sfârșit să construiascăo legătură, după cum cred că, în ciuda popularității lor în anumite cazuri … au crezut că au nevoie de Familia Regală mai mult decât are aceasta nevoie de ei”, au spus surse apropiate Casei Regale.

În iulie, ducele de Sussex a primit critici după ce a părut că aduce o lovitură Imperiului Britanic spunând că Commonwealth trebuie să-i urmeze pe alții care au „recunoscut trecutul” și „încearcă să-și îndrepte greșelile” și, de asemenea, au recunoscut că au propria vină.

Comentariul a fost făcut de Prințul Harry în timp ce s-a alăturat soției Meghan pentru un apel video cu tinerii lideri de la Queen’s Commonwealth Trust pentru a discuta despre „justiție și drepturi egale”.

Cu toate acestea, la începutul acestei săptămâni, Meghan a spus că este o „onoare să continuăm moștenirea Majestății Sale”, de asemenea, în timpul unui apel video cu tinerii lideri de la Queen’s Commonwealth Trust.

Soția Prințului Harry, Meghan a recunoscut că „nu știa” despre Commonwealth până nu a intrat în Familia Regală.

Atât Meghan, cât și prințul Harry au vorbit adorabil despre Regină, în vârstă de 94 de ani, pe care au numit-o „bunica” în timpul convorbirii video.

Prințul Harry s-a bucurat, spunând că regina a obținut tot ce și-a dorit atunci când a preluat „responsabilitatea uriașă” a Commonwealth-ului.

Comentatorii regali au spus că este probabil că regina ar fi găsit comentariile lui Harry despre Commonwealth în iulie „insultătoare”, deoarece a fost o critică pentru ceva ce „prețuiește mai presus de toate”, potrivit dailymail.co.uk