Claudiu Niculescu, atacantul echipei de fotbal Dinamo, si Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii „Conferinta de presa”, de la postul Antena 2, si-au unit ieri destinele. Cei doi au spus „Da” la cununia civila oficiata de Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 din Bucuresti, oficializand astfel o relatie pe care o au de aproape doi ani.

Ceea ce se anunta a fi „nunta anului” a fost un eveniment umbrit de problemele organizatorice. „Gorilele” angajate pe post de paznici au produs mai mult haos, iar proaspata doamna Niculescu s-a aratat foarte deranjata de cateva intrebari. Ceremonia a durat aproximativ 20 de minute. Cununia religioasa si petrecerea vor avea loc duminica, la Snagov.

„Diana l-a ajutat foarte mult”

Primele sosite au fost rudele atacantului dinamovist. Foarte emotionat, Marin Niculescu, tatal lui „Clau-gol”, i-a ridicat ode celei care i-a devenit nora. „Datorita Dianei a avut performantele din ultimul timp. Ea l-a ajutat foarte mult sa se schimbe si sa-si revina. Ne-am atasat mult de ea si am indragit-o de prima oara cand a intrat in casa noastra”, a spus Marin Niculescu. Tatal dinamovistului si-a exprimat si o dorinta, sa aiba nepoti – baieti: „Sa aiba copii. Nu conteaza ce, armata sa faca”.

„E femeia potrivita pentru el”

Mihaela si Cristi Borcea, nasii familiei Niculescu, au continuat urarile. „Casa de piatra si copii multi si sanatosi!”, le-a transmis Cristi. „Suntem la fel de emotionati ca si ei. Diana e femeia potrivita pentru Claudiu”, a declarat Mihaela Borcea. Ca de obicei, cel mai dornic sa intre in cadrul camerelor video s-a aratat Vasile Turcu: „Diana ii da lui Claudiu mult mai multa motivatie. Formeaza un cuplu adevarat si le doresc sa aiba copii multi si destepti. Diana e suta la suta femeia potrivita pentru el”.

Dintre coechipieri, doar Ionel Danciulescu si Catalin Munteanu au venit la ceremonie. „Nu am facut petrecerea burlacilor fiindca am intrat in cantonament”, a spus „Corbul”. La iesirea celor doi miri, armata de ziaristi a inceput luptele cu cei doi bodyguarzi. Haosul a fost amplificat de ploaia care a inceput exact atunci. „E semn de bogatie”, a tipat nasul Borcea.

„Luna de miere, la iarna”

Unul dintre fotografii impinsi de bodyguarzi a lovit-o pe Diana cu geanta. Intrebata cat a costat rochia, Diana a replicat nervoasa: „Astea-s intrebari?”. „Sunt foarte fericita si emotionata. O sa vin la meciurile echipei Dinamo la fel de des ca si pana acum”, a adaugat doamna Niculescu, desi in urma cu cativa ani isi declarase public simpatia pentru Steaua. „Luna de miere o petrec in cantonament. Luna de miere adevarata va fi la iarna”, a afirmat Claudiu. Enervata de stropii de ploaie, Diana a insistat sa urce cat mai repede in masina.

Vieti zbuciumate

Claudiu Niculescu se afla la al doilea mariaj. El a fost insurat pana de curand cu Lidia, cu care are doi copii, Alexandru si Rebeca. Diana Munteanu a avut o lista lunga de cuceriri. Proaspata sotie a atacantului dinamovist a inceput legaturile cu lumea fotbalului afisandu-se cu doi stelisti, Adrian Neaga si Iulian Miu. Mai mult, ea a avut o aventura si cu Lucian Becali, unul dintre nepotii finantatorului echipei din Ghencea.