Evenimentul Zilei > Justitie > Gușă, despre audierea lui Maior: „Este, de fapt, audiat Statul Paralel”
Gușă, despre audierea lui Maior: „Este, de fapt, audiat Statul Paralel”

Gușă, despre audierea lui Maior: „Este, de fapt, audiat Statul Paralel”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că audierea fostului șef al SRI, actualmente ambasador al României în SUA, este un monument istoric.

Consultantul politic este de părere că, de fapt, prin audierea lui George Maior este audiat statul paralel, condus multă vreme de Maior, Coldea și sprijinul lui Kovesi.

„Este un moment istoric, pentru că acest dosar este, de fapt, unul al statului paralel, care i-a avut la vârf pe Maior, Coldea și Kovesi.

Acest dosar este unghiular și este foarte important pentru istoria recentă.

Cum să-l credem pe George Maior, care este atât de apropiat de Victor Ponta, este nașul lui de cununie. Nu am cum să cred că el nu este implicat nici în Pro România. Cum să îl credem pe Maior că nu s-a văzut și nu s-a întîlnit cu Florian Coldea, alături de care este audiat în acest dosar și pe care îi leagă multe lucruri.

Geroge Maior este într-o situație complicată în acest moment, chiar și mandatul său de ambasador este de mult pus sub semnul întrebării și cu argumente. Eeste evident că nu a fost o audiere comodă, iar el este încurcat”, a declarat Cozmin Gușă, potrivit Realitatea TV.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: