Evenimentul Zilei > Social > Greșeala pe care o fac majoritatea femeilor! Cremele de noapte nu se folosesc ziua. Care este motivul
Greșeala pe care o fac majoritatea femeilor! Cremele de noapte nu se folosesc ziua. Care este motivul

Greșeala pe care o fac majoritatea femeilor! Cremele de noapte nu se folosesc ziua. Care este motivul

Femeile sunt foarte interesate de aspectul tenului lor și apelează la o serie de creme și trucuri pentru frumusețe.Află de ce nu este bine să folosești cremele de noapte în timpul zilei și invers!

Orice femeie trebuie să aibă în trusa ei de beauty creme de noapte pentru ten și creme de zi. Acestea nu merg încurtate, iar utilizarea lor la momentul potrivit aduce o serie de îmbunătățiri tenului.

Crema de noapte nu se folosește ziua

Cremele de noapte au o textură mai groasă și mai concentrată decât cremele de zi.Acestea conțin ingrediente active din abundență. Cremele de noapte ajută la regenerarea și repararea pielii după agresiunile la care pielea este supusă ziua( soare, praf, transpirație, machiaj). Crema trebuie aleasă după tipul de ten pe care îl ai pentru o hidratare intensă.

Specialiștii au declarat că este o mare greșeală ca o cremă de noapte să fie folosită ziua. Principalul motiv este că substanțele adăugate în cremele pe care le folosești înainte de culcare nu fac bine tenului ziua. Un alt motiv este textura cremei, o cremă de noapte arată foarte lucioasă pe tenul persoanei în timpul zilei.

Substanțele folosite la aceste creme nu sunt concepute pentru interacțiunea cu soarele și căldura, iar persoanele care folosesc ziua o cremă opusă pot ajunge la iritații. Pe lângă acidul lipo hidroxi, acestea mai conțin cofeină, vitamina C, colagen, coenzima Q10 sau acid hialironic. Gradul de hidratare al pielii pe timp de noapte este de până la patru ori mai mare decât ziua în amiaza mare pentru că ingredientele folosite sunt mult mai puternice decât la alte creme.

Când trebuie folosită crema de zi

În timpul zilei, pielea este supusă razelor UV dăunătoare, stresului de mediu, poluării și produselor cosmetice. Cremele de zi sunt special concepute pentru a oferi cât mai multă protecție și susținere.
90% din creme de zi conțin SPF care te ajută să te ferești de arsurile solare.

Textura acestora este ușoară, cu formule non-grase care se absorb ușor în piele și permit porilor să respire. Aceste creme sunt indicate și înainte de a te machia.
Crema de zi folosită în timpul nopții nu ajută pielea pentru că aceasta nu oferă ingrediente anti-îmbătrânire și de hidratare profundă conținute în crema de de noapte.