Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu critică programul de țară a lui Dăncilă. Ce cusur i-a găsit
Gorghiu critică programul de țară a lui Dăncilă. Ce cusur i-a găsit

Gorghiu critică programul de țară a lui Dăncilă. Ce cusur i-a găsit

Fostul președinte al PNL, senatorul Alina Gorghiu a comentat, joi seara, pe o rețea de socializare ultima apariție în fața presei a Vioricăi Dăncilă, candidata social-democrată la președinție.

Ea a spus și cine crede că va fi prședintele României pentru următorii cinci ani.

„Viorica Dăncilă și-a prezentat programul de țară. În penultima zi de campanie! Tardiv și denotă o lipsă de respect la adresa românilor. Putea la fel de bine să o facă după ziua de duminică, pentru că oricum și-a exprimat dorința de a câștiga alegerile, însă pe cele de anul trecut.

Am remarcat însă la candidatul PSD pentru președinția României mulți de „trebuie”, „voi face” și „voi fi”… Poate pentru cei din grupul apropiat domniei sale sau pentru echipa sa de campanie, pentru că românilor doar iluzii le-a vândut de fiecare dată. Sunt convinsă însă că oamenii nu se vor mai lăsa manipulați de PSD și Viorica Dăncilă.

Electoratul va ieși la vot așa cum a ieșit în Piața Victoriei pe 10 august 2018 sau la OUG 13. Sunt inteligenți și au înțeles că singura soluție rațională pentru normalitate în România este Klaus Iohannis Președinte și în următorii 5 ani”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu.