Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu afirmă că la Voluntari au fost respinse toate candidaturile la primărie, cu excepţia celei a candidatului PSD
Gorghiu afirmă că la Voluntari au fost respinse toate candidaturile la primărie, cu excepţia celei a candidatului PSD

Gorghiu afirmă că la Voluntari au fost respinse toate candidaturile la primărie, cu excepţia celei a candidatului PSD

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat azi că în oraşul Voluntari Biroul Electoral a respins toate candidaturile la primărie, cu excepţia celei a candidatului PSD.

"Vreau să vă spun ceva care ţine de inedit, care ţine de Coreea de Nord, situaţia de la Voluntari. Orice fel de alt candidat este eliminat din cursă, mai puţin candidatul PSD şi mă întreb eu dacă Voluntari ăsta nu este vreun loc de prin Coreea de Nord. Putem totuşi să facem lucrurile ca la carte. Adică eu înţeleg că PSD trebuie să concureze singur ca să câştige alegerile, dar haideţi totuşi la Voluntari să revenim la bun simţ şi la reguli democratice şi să lăsăm şi alţi competitori să participe", a spus Gorghiu, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că PNL va contesta decizia Biroului Electoral în ce priveşte respingerea candidaturilor. "Dacă va fi nevoie mă duc şi eu acolo, în curtea Biroului, să înţeleg ce se întâmplă. (…) Sper totuşi să fie un caz izolat", a menţionat copreşedintele liberal.