Piesa de teatru "G.O.D." este unul dintre cele mai controversate spectacole puse în scenă la Teatrul Cafenea Green Hours.
Cunoscut pentru reprezentaţiile alternative ale actorilor care aleg să joace pe scena micuţului bar, Green Hours l-a cooptat pe Toma Dănilă, fiul actorului Gheorghe Dănilă, mai cunoscut publicului larg pentru rolurile din seriale româneşti.
În "G.O.D." actorul îmbină cu succes umorul cu substanţa într-un monolog pe care îl duce la bun sfârşit fără nicio ezitare. Piesa este realizată după texte ale lui Eric Bogosian, cel care a scris şi "Sex, Drugs, Rock & Roll“, combinate cu replici din piesele lui William Shakespeare.
Într-o oră de spectacol se vorbeşte despre putere, despre cei care îi privează pe alţii de ea, dar şi despre cei care se supun oamenilor care o au.
Un monolog complex
Sunt abordate teme ca succesul, eşecul şi manipularea într- un monolog cu accente filosofice în care se vorbeşte în acelaşi timp despre tot, dar şi despre nimic.
Toma Dănilă, apreciat de public pentru prestaţia sa din "G.O.D.", este prins trup şi suflet în această piesă şi oferă în mod constant surprize celor care vin să îl vadă.
Spectacolul a ajuns la ultimele două reprezentaţii: una se va juca astăzi, de la ora 21.00, iar ultima este programată pentru luna martie. Doritorii pot cumpăra bilete pentru această seară la preţul de 50 de lei.
2008
este anul în care piesa "G.O.D." s-a jucat pentru prima oară la Teatrul Luni de la Green Hours