Suntem încă la începutul acestei operațiuni de manipulare a opiniei publice, ne putem aștepta ca și alte vedete să se infecteze cu Covid-19, să avem transmisiuni live din spitalele de stat și declarații explozive ale autorităților. Numai că, pentru dictatura politico-militară numai internarea nu mai este suficientă, deoarece începutul acțiunii a fost dezastruos.  

Prin urmare, următorul pas logic ar fi moartea unui VIP, dar nu din orice cauza, ci numai de SARS CoV-2!   Însă aici este mai complicat, una este manipularea, altceva este moartea! Dar cum România este țara unde totul este posibil, să așteptam și vom vedea.

Până atunci, să analizăm un alt aspect: încă din martie, militând pentru metoda imunizării de grup, puneam următoarea întrebare: când vom ieși din izolare, ne vom întâlni cu noul coronavirus și o vom lua de la capăt, de ce este nevoie de sacrificii inutile? Întrebare rămasa fără răspuns, atunci, nu și astăzi!                                                                 

Medici și politicieni urlă din toți rărunchii că a crescut numărul de infectări; păi era (este) la mintea cocoșului că în lipsa unui vaccin, carantinarea a fost inutilă, virusul există iar singura soluție este auto-imunizarea populației. Pot să introducă oricâte stări de urgență sau de alertă, deznodământul va fi numai amânat, cu sacrificii uriașe și inutile pentru populație.

Frica a funcționat o perioadă, nu poate ține la nesfârșit, pentru că nici măcar Guvernul nu mai are bani pentru a întreține așa ceva!

Între timp:   

– 9 milioane de pensionari și copii nu mai beneficiază de creșterea pensiilor și alocațiilor; copiii nu au drept de vot, dar părinții lor au!                                          – 2 milioane de români au sărăcit, unii au ajuns în pragul sărăciei sau al nebuniei, alții sunt șomeri.

Și, cu toate acestea, sfidarea realității și a populației merge mai departe. De ce? Simplu, datorită înțelegerii revoltătoare și dezgustătoare dintre președintele Iohannis, PSD și PNL pentru fraudarea alegerilor. 

Fac aceste aprecieri bazându-mă pe următoarele fapte:                                           

– în ultimele 3 luni, Președintele ne-a anunțat cu câteva zile înainte ce va vota Parlamentul; nu este posibil un vot atât de majoritar fără o înțelegere PNL-PSD.                                             

– legile țării și, mai ales, Constituția, sunt încălcate cu brutalitate și (aproape) nimeni nu protestează. S-a mers până acolo încât drepturi și libertăți sunt suspendate prin HG sau prin Ordine ale unor miniștri.                                            – cei care condamnă acțiunile dictaturii politico-medicale sunt majoritari în țară, în acest moment. Dacă alegerile viitoare ar fi libere, actualele partide parlamentare nu și-ar permite să nu țină cont de opinia majorității, pentru că singurul lucru pe care și-l doresc este perpetuarea (veșnică) la putere.

Dorinta de putere și de devalizare a finanțelor țării este atât de mare, încât interesele naționale nu mai contează. Clasa politică românească se bazează pe susținerea unui grup restrâns (dar vocal) de persoane care nu a sărăcit în ultimele luni, oameni care, cu burta și buzunarele pline, acceptă și susțin cu entuziasm și convingere suspendarea libertăților, doar ca să le fie lor bine!

Îmi amintesc, din lecțiile de istorie, ce-au fost dispuși să facă, la un moment dat, unii români, doar ca să fie pe placul musulmanilor (otomanilor)…