Gina Pistol, „o fată bună”

Gina Pistol, „o fată bună”

PREFERINŢE. Vedeta nu este deloc pretenţioasă şi spune că se simte cel mai bine la bunici, în Teleorman.

Cel mai de preţ lucru pe care îl am este… Familia. Mi-am petrecut cea mai frumoasă vacanţă în… Teleorman , la bunicii mei. Îmi bate inima tare atunci când… Sunt emoţionată sau dacă mă scoate cineva din sărite. Când vreau să mă relaxez… Citesc, ascult muzica preferată, ies să mă plimb în parc sau dau o fugă până la ţară. În afară de România, aş alege să trăiesc în… Franţa.  

Când mă îndrăgostesc… Sunt cea mai fericită.   Cea mai fericită am fost atunci când… Totul s-a întâmplat aşa cum mi-am dorit. Nu-mi lipseşte niciodată din geantă… Telefonul. Nu spun niciodată NU propunerii de a... Viziona o comedie bună. Prietenii spun despre mine că sunt… O fată bună. Dacă ziua de mâine n-ar mai exista, azi aş… Face ce nu pot face mâine. Cel mai tare mă enervez atunci când… Sunt „călcată pe coadă”.

Mă feresc întotdeauna de… Oameni răi şi invidioşi.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Am emoţii atunci când trebuie să…Fac ceva nou.

Cel mai mult mă mândresc cu… Cei şapte ani de-acasă.

Regret că n-am… Mai multe vieţi.

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost… Invitaţia la un concert.   Nu aş renunţa niciodată la… Principii. Cea mai bună prietenă este… Lumi, pentru că-mi este ca o soră. O zi este perfectă atunci când… Totul se termină cu bine.