Potrivit TMZ , modelul de 25 de ani are deja 20 de săptămâni ceea ce înseamnă că este la jumătatea perioadei de sarcină. Acesta este primul copil atât pentru Hadid, cât și pentru Malik, 27 de ani.

Gigi și-a arătat burtica de gravidă, când a postat pe internet o imagine de la ziua ei de naștere. Hadid și Malik (27 ani) au o relație tumultoasă, cei doi despărțindu-se și împăcându-se de mai multe ori.

„Gigi a păstrat secretul pentru o perioadă aşteptând să treacă câteva luni de sarcină”, a spus o sursă pentru Entertainment Tonight, care a confirmat și vestea fericită.

„Cuplul și familiile lor sunt bucuroși”. În prezent, cei doi se află în carantină împreună la ferma familiei sale din Pennsylvania . La începutul acestei săptămâni, Hadid a postat fotografii cu Malik și sora ei Bella, 23 de ani, când își sărbătorea ziua de naștere .

Supermodelul și Malik au început să întâlnească în 2015 dar s-au separat trei ani mai târziu. Aceștia s-au îmăcat în decembrie 2019 și au fost observați pentru prima dată împreună la New York… luna următoare. Au fost din nou observați în hotspotul din New York, Eleven Madison Park, pentru ziua de naștere a lui Malik, pe 12 ianuarie , și sunt împreună de atunci.