Gigi Becali a rabufnit aseara, dupa meciul  CFR Cluj – Steaua 0-0.

CFR Cluj – Steaua, primul derby al acestui sezon de Liga I, incheiat cu o remiza, scor 0-0, s-a lasat cu un scandal- monstru declansat de Gigi Becali. Suparat ca Mirel Radoi n-a fost folosit fundas central la marcaj, latifundiarul i-a transmis lui Hagi sa plece daca il va mai folosi pe capitanul „ros-albastrilor” la mijlocul terenului!

„Am cerut un singur lucru, sa joace Mirel fundas central, impreuna cu Goian. I-am spus: „Restul fa cum vrei!”. A zis: „Da, asa cred ca o sa fac!”. De banii mei nu-si bate nimeni joc, chiar daca el se numeste Hagi. Daca nu era Hagi, care este nasul meu, daca era altcineva, nu se mai intorcea la Bucuresti cu echipa. Cand l-am vazut pe Rada, am vrut sa plec iar. Sunt foarte amarat. Nu mai am nevoie de fotbal, de victorii, de Liga Campionilor, de nimic. Vreau doar sa fiu respectat pe banii mei. Ce, Hagi face ce vrea pe banii mei? Ce, eu sunt marioneta, sunt circar, sa-si bata cineva joc de mine pe banii mei? Nu sunt circ, nu sunt papagal! Eu ii dau lui 400.000, nu el mie 400.000 pe an!”, a tunat, scos din minti, latifundiarul.

„O sa-i dau echipa pe hartie”

Becali a mai dezvaluit: „Oli facea cum ii ziceam. Aveam o intelegere ca intre crestini, ca intre prieteni. Vreau respect si cu asta-basta! Daca Hagi il folosea pe Mirel fundas central, nu mai era eliminat nici Goian, nu se mai intampla nimic nici cu Plesan. Daca nu va face cum ii zic eu, Hagi sa plece! In zece, cu Mirel fundas central, am avut mai multa siguranta decat in unsprezece. Nu-l veti mai vedea pe Mirel decat fundas! Oricine nu face asa trebuie sa plece! Asa vreau eu si de aceea te platesc. Daca vreau eu, pot sa fiu si antrenor la Steaua! Daca Hagi nu ma asculta o sa-i spun: „Ia-ti banii si lasa-ma”. Ce, sa accept eu bataia de joc? Am acceptat o data, fiindca e nasul meu. La returul cu BATE, o sa-i dau eu echipa pe hartie. Voi mai discuta cu Hagi doar daca face ce-i zic eu, daca nu, sa ma lase in pace!”, si-a incheiat fostul cioban atacul fara precedent la adresa „Regelui”.


 Liga I

CFR CLUJ – STEAUA 0-0

CFR CLUJ: Stancioiu 5 – Tony 5, Cadu 5, Sousa 5, Panin 5 – Leao 5 (60, Fabbiani 5), Dani 5 – Semedo 6, Trica 4 (82, Minteuan), Culio 5 (76, M. Jose) – Didy 6.

Antrenor: Ioan Andone

STEAUA: Zapata 8 – Golanski 6 (58, Badoi 6), D. Goian 3, Rada 6, Nesu 4 – Nicolita 7, M. Radoi 6, Lovin 5, Plesan (4, Bicfalvi 5) – N. Dica 5, Neaga 5 (74, D. Zaharia 5).

Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: „Constantin Radulescu”; Spectatori: 15.000; Eliminat: D. Goian (12); Arbitri: A. Constantin 5 – Ed. Dumitrescu 7, I. Onicas 7


Accidentari in serie

Plesan a suferit o fractura de peroneu

CFR Cluj – Steaua a fost un joc modest, dar in care s-au rupt oase si s-au spart capete. Cea mai importanta faza a avut loc in minutul 72, cand Nesu l-a cosit in careu pe Semedo. Ex-stelistul Eugen Trica a tras slab, sutul sau fiind aparat de columbianul Zapata. „Sunt foarte multumit de rezultat”, a recunoscut cu fair-play Gica Hagi.

In minutul 12, Didi i-a intors cum a vrut pe fundasii centrali stelisti, iar Goian l-a faultat si a fost eliminat. Plesan n-a jucat decat patru minute aseara. Ex-banateanul s-a accidentat grav dupa un contact cu Semedo, suferind o fractura de peroneu. El va absenta intre 4 si 6 luni.

La trei minute de la startul reprizei secunde, Semedo l-a lovit cu genunchiul in cap pe Nesu, iar fundasul a continuat jocul cu un imens bandaj pe cap.

Blestemul accidentarilor i-a mai lovit o data pe stelisti. Polonezul Pawel Golanski n-a mai putut continua partida si a fost inlocuit de Vali Badoi.