Revenirea Stelei în Ghencea a devenit mai mult decât un vis al fanilor, al jucătorilor și al antrenorilor: este o necesitate.
„Dacă nu revenim în Ghencea, riscăm să pierdem licența. Echipa mare o mai putem duce la Ploiești, la Buzău, dar nu avem unde să mai organizăm activitatea grupelor de juniori. Copiii nu mai au unde să se antreneze și să joace. Și dacă nu avem condiții pentru cele cinci grupe impuse de regulamentul de licențiere, pierdem licența. Totuși, decizia aceasta îi aparține patronului”, ne-a declarat ieri un oficial stelist. Patronul „roș-albaștrilor” a recunoscut ieri că este strâns cu ușa de problema juniorilor.
„În Ghencea vreau să mă întorc mai repede pentru juniori, pentru antrenamente”, a spus Becali la GSP TV.
Are datorii de 800.000 de euro
Fostul oier se dă în continuare cocoș și spune în ce termeni este dispus să închirieze din nou arena tradițională a „roș-albaștrilor”: „Noi avem de jucat doar trei-patru meciuri pe alt stadion. Revin acolo doar în condiţiile actuale de pe «Naţional Arena»”.
În toamnă, Steaua a închiriat cel mai mare stadion din țară cu ora, pentru fiecare meci în parte. Ca să revină în Ghencea, Gigi Becali trebuie să-și achite mai întâi datoriile de circa 800.000 de euro către MApN, proprietarul arenei.
Gigi Becali speră să se împace cu cei din minister care au dat în judecată clubul pentru folosirea ilegală a numelui „Steaua”.
Citiţi şi:

  • Gigi Becali o dă la întors: "Ghencea e casa Stelei, pe Arena Naţională mergem în vacanţă"